AGILITYN NUORTEN VALMENNUSRINKI

Uniten järjestämään nuorten ohjaajien agilityn valmennusrinkiin vuonna 2023. Valmennukset pidetään Ounasvaaran hiihtostadionin kentällä Rovaniemellä.

Valmennusrinki muodostuu kahdesta osa-alueesta:


VALMENNUSILLAT x5 Ounasvaaran hiihtostadionilla

Keskiviikkoisin klo 17.00 – 19.00 seuraavina päivinä: 19.7., 2.8., 16.8., 30.8., 13.9.2023
Vastuuvalmentaja: Moona Halvari (illat saattavat sisältää myös vierailevan valmentajan)

Osallistumishinta: 13 eur / koirakko / sisältää kaikki valmennuskerrat – paikkaa ei voi lunastaa yksittäiselle valmennuskerralle

VALMENNUSLEIRI

Sunnuntaina 6.8.2023 klo 10.00 – 15.00 Ounasvaaran hiihtostadionilla
Organisoiva valmentaja: Saara Krook
Lajivalmentaja: Mona Kuusela / Maija Määttä

Osallistumishinta: 13 eur / koirakko / sisältää leiriohjelman kokonaisuudessaan + lounaan

VALMENNUSRINGIN VALINTAPERUSTEET

Valmennusiltoihin valikoidaan 6 koirakkoa ja leirille 12 koirakkoa. Sama koirakko voi olla sekä leirillä että valmennusilloissa. Valinnat tehdään tämän lomakkeen perusteella perustuen koirakon motivaatioon, tahtoon kehittyä ja sitoutua koko kaudelle mukaan. Valintaperusteisiin ei vaikuta koirakon nykyinen taitotaso. Valinta tehdään koirakkokohtaisesti, joten valintavaiheessa tulee olla tiedossa se koira jolla valmennukseen osallistuu ja valituksi tultua pyrkiä osallistumaan vain tällä koiralla.

Sekä valmennusiltaan että -leirille voi hakea kaikki seurasta riippumatta. Ohjaajan tulee olla 2003 tai jälkeen syntynyt ja hänellä on oltava Suomen Agilityliiton A-, B- tai C-lisenssi.

VALMENNUSILTOJEN TAVOITTEET

Valmennusiltojen tavoitteena on tukea jokaisen junioriohjaajan vahvuuksia ja oman agilityurheilijaidentiteetin syntymistä. Valmennukset pidetään kilpailukokoisella kentällä Ounasvaaran hiihtostadionilla. Valmennus toteutetaan koirakon ikätasoisesti lajiturvallisuus huomioiden. Lisäksi valmennusilloissa pyritään vahvistamaan lajiin kuuluvaa yhteisöllisyyttä ja yhteenkuuluvuutta. Valmennusilloissa pyritään löytämään eväitä pitkäjänteiseen harjoitteluun omien tavoitteiden saavuttamiseksi.

LEIRIN TAVOITTEET

Leiri pidetään kilpailukokoisella kentällä Ounasvaaran hiihtostadionilla Rovaniemellä. Kilpailukokoisen kentän tarkoituksena on tukea junioreiden vauhtiharjoittelua sekä kilpailemisen taitoja. Leirin ohjelmassa on lajitreenejä, ohjaajien oman agilitykäsialan kehittämistä sekä yhteinen lounas. Lajitreeni painottuu kokonaisuuden hallintaan sekä kilpailemisen taitoihin. Leirin tavoitteena on tukea kilpailemisen taitoa ja avustaa löytämään itselleen sopivan tavan kilpailla ja/tai harrastaa agilityä.

HAKEMINEN

Leirille ilmoittautuminen: https://www.suomisport.fi/events/3d298390-c554-4fd8-93e5-99cd838b7d37

Design a site like this with WordPress.com
Aloitus