UNITEN VIRALLISTEN KILPAILUIDEN ILMOITTAUTUMIS- JA PERUUTUSEHDOT

Tutustu etukäteen ennen ilmoittautumisen tekemistä tähän sivustoon. Ilmoittautumalla Uniten kilpailuihin sitoudut noudattamaan näitä ehtoja. Suomalaisella ohjaajalla tulee olla voimassa oleva kansallinen kilpailulisenssi ja ohjaajan on oltava SAGIn jäsenseuran jäsen. Ulkomaisen ohjaajan on oltava FCI:n tunnustamaan kansalliseen kenneljärjestöön kuuluvan jäsenseuran jäsen, ja hänellä on oltava kotimaassaan kilpailuoikeus sekä edustamansa maan kansallisen kenneljärjestön kilpailukirja, lisenssi tai muu vastaava asiakirja todistuksena kilpailuoikeudesta.

Kilpailussa ohjaaja sitoutuu noudattamaan kulloinkin voimassa olevaa Suomen
urheilun eettisen keskuksen SUEK ry:n vahvistamaa antidopingsäännöstöä sekä koiran kohdalla SKL:n antidoping säännöstöä. Koirat tulee olla rokotettu ja rekisteröity voimassa olevan ohjeistuksen mukaisesti.

ILMOITTAUTUMINEN

Kilpailuihin ilmoittautuminen tapahtuu Kitun kautta ilmoittautumisajan puitteissa. Vastaava koetoimitsija tekee päätöksen onko jälki-ilmoittautumiset mahdollisia, joten ole yhteydessä. Jos jälki-ilmoittautuminen otetaan vastaan veloitetaan startit suurimman hinnan mukaan eikä näitä startteja ole mahdollista maksaa Uniten kilpailulahjakorteilla. Jälki-ilmoittautumista varten toimita sähköpostitse (agilityunite (at) gmail.com) seuraavat tiedot:

  • Ohjaajan nimi, lisenssinumero ja seura jota lisenssillä edustaa
  • Koiran rekisterinumero, virallinen nimi, rotu ja kutsumanimi
  • Tieto mihin koko- ja tasoluokkaan ilmoittaudutte
  • Mille radoille ilmoittaudutte kirjaimella ilmoitettuna (A, B, C jne..)
  • Kuitti maksetuista starttimaksuista. Ilman kuittia jälki-ilmoittautumista ei vastaanoteta.

Ilmoita ilmoittautumisen jälkeisistä muutoksista (mahdolliset luokkanousut) sähköpostitse tai tekstiviestillä vastaavalle koetoimitsijalle.

MITTAAMINEN

Ensimmäistä kertaa kilpailevien sekä jatkomittaukseen tulevien tulee ilmoittaa koira mittaukseen viimeistään kolme päivää ennen kilpailutapahtumaa tästä linkistä. Mittaamme vain kilpailuihin osallistuvat ennakkoon ilmoitetut koirat. Ensimmäistä kertaa mittaukseen osallistuvan tulee olla kilpailukelpoinen, eli esimerkiksi vähintään 18kk ja 1 päivän ikäinen sekä noudattaa antidoping säännöstöä.

Huomioithan, että 1.1.2023 alkaen kaikki 47-48cm korkeiksi mitatut koirat, jotka ei ole vielä saaneet jatkomittauksilla vahvistettua mittaustulosta, voivat osallistua kilpailuihin ainoastaan jos ne mitataan kilpailutapahtumassa. Tämä koskee myös niitä sL-koiria, joiden kisakirjasta/mittaustodistuksesta ei käy ilmi koiran tarkkaa korkeutta. Mikäli koiralla ei ole vahvistettua mittaustulosta tai niissä on puutteita, koira ei voi osallistua kilpailuun. Tässä tapauksessa kilpailumaksua ei palauteta.

POISJÄÄNNIT

Mikäli joudut jäämään pois kilpailuistamme, niin ilmoitathan siitä aina etukäteen sähköpostitse (agilityunite@gmail.com) tai viime hetkellä vastaavalle koetoimitsijalle kilpailukirjeessä näkyvään numeroon. Starttimaksujen palautus tai siirto seuraaviin agilitykilpailuihimme tulee hakea viimeistään 7 päivää kilpailujen päättymisen jälkeen. Maksunpalautuksia tai starttimaksujen siirrot eivät ole mahdollisia, mikäli poissaolosta ei ole ilmoitettu etukäteen.

Mahdollista kilpailumaksun palautusta voit hakea tällä lomakkeella. Starttimaksujen palautuksesta perimme 3 euron käsittelykulun.

Mikäli haluat siirtää starttimaksut tuleviin agilitykilpailuihimme, niin täytä tämä lomake.

JUOKSUISET NARTUT

Juoksusuojaa tulee käyttää kilpailupaikalla ja sen talutushihnaan tulee sitoa punainen nauha merkiksi juoksuajasta. Juoksusuoja poistetaan kilpailusuorituksen ajaksi. Juoksuiset nartut starttaavat kilpailunumeronsa mukaisilla paikoilla. Ratamestari huolehtii maton lähtöalueelle, joten ilmoitathan VKT numeroon juoksusta. Seura voi lainata mattoa, mutta voit ottaa myös oman mukaan.

ROKOTUSTODISTUSTEN TARKASTUS

Suomalaisilta koirakoilta tarkistamme rokotustodistukset pistokokein. Mikäli kilpailunumerosi loppuu numeroon 2 (2, 12, 24 jne) näytä rokotustodistusta toimistolle kilpailupaikalla ennen ensimmäistä rataantutustumistasi.

Sääntöjen mukaisesti kaikkien ulkomaalaisten koirien rokotukset tarkistetaan riippumatta kilpailunumerosta.

KILPAILUPAIKALLA

STARTTILAHJAKORTIT toimitetaan ennen ensimmäistä rataantutustumistasi toimistoon, jossa se merkitään vastaanotetuksi. Unohtuneita lahjakortteja ei ole mahdollista jälkikäteen toimittaa, vaan puuttuva starttimaksu tulee maksaa välittömästi kilpailupaikalla ennen startteja. Mikäli maksuntarkastuksessa starttimaksu puuttuu laskutamme sen 5 euron laskutuslisällä ja sääntöjen mukaisesti mahdollisesti mitätöimme tuloksesi (säännöstö B-osa ”Koiran kilpailukelpoisuus – osallistumismaksu). Uniten tilitiedot sivuston alareunassa.

KILPAILUKIRJAT toimitetaan toimistoon. Laita kilpailukirjasi väliin kilpailunumero, jotka löytyvät valmiiksi tehtynä toimiston ilmoittautumispisteestä. Sijoita kilpailukirja säkäluokkasi mukaiseen koriin. Kilpailukirja on poisnoudettavissa välittömästi viimeisen ratasuorituksesi jälkeen mikäli et ole saanut nollatulosta viimeiseltä radalta. Nollakirjat ovat noudettavissa kun toimisto on ne valmiiksi saanut. Ystävällisesti pyydämme toimistolle työrauhaa kilpailukirjojen kirjoittamiseen, jotta jokainen saa oikean merkinnän kirjaansa. Valmiit kirjat ovat noudettavissa korista heti niiden valmistuttua.

PALKINTOJENJAKO JA MERIITIT. Emme järjestä erillistä palkintojenjakoa vaan palkinnot ovat noudettavissa palkintopöydältä heti tulosten varmistuttua. Lisäksi löydät osan palkinnostasi kilpailukirjan välistä. Tulokset julkaistaan kuuluttamalla sekä tolleri.net -sivustolla. Voit noutaa palkinnot oman aikataulusi mukaan kilpailutapahtuman aikana. Unohtuneita palkintoja emme jälkitoimita.
Mikäli haluat meriitistä tulostettavan kunniakirjan laita sähköpostilla pyyntö osoitteeseen agilityunite@gmail.com . Saat vastausviestissä pdf-muotoisen kunniakirjan.

Tarkemmat lajikohtaiset ohjeet ja säännöt täältä.

Agility Unite ry tilitiedot
Tilinumero: FI79 5645 0020 0294 19 (OP)
Maksun saaja: Agility Unite ry
Viiteviesti: kilpailumaksu jälki-ilmo TAI kilpailumaksu starttilahjakortti

Design a site like this with WordPress.com
Aloitus